Program ULTRATONE Lifting Facial Nechirurgical

Program ULTRATONE Lifting Facial Nechirurgical#1

 Cu totii stim ca aspectul matur al fetei este dat in special de “caderea” anumitor zone faciale. Fie ca este vorba de obraji, conturul ochilor, barbie sau sprancene, aceste zone prin micsorarea cantitatii de elastina si colagen isi pierd in timp fermitatea.

Programul ULTRATONE Lifting Facial Nechirurgical Iasi combina liftingul facial muscular cu tonifierea dermica, prin stimularea productiei endogene de elastina si colagen.

Rezultatul este un contur ferm, o musculatura faciala tonifiata, un aspect tanar si proaspat!

Program ULTRATONE Facial Deep Muscle Tone

 Muschii mimicii, care dau forma fetei, isi pierd in timp tonusul, efectul fiind deformarea
 fizionomiei. Prin “lasarea” muschilor fetei, aceasta capata un aspect trist si imbatranit. Acest program reface tonusul muscular si restabileste buna functionare celulara. Iar cel mai minunat lucru este ca poate fi folosit atat in tratarea cat si in prevenirea relaxarii musculare faciale! Fata dumneavoastra va iradia de tinerete si vitalitate!
 

Program ULTRATONE Facial Skin Tone

 Tonusul cutanat este dat de o multitudine de factori. Cei mai importanti insa, tin de micile celule din piele numite fibroblasti (sau fibroblaste). Rolul acestora este de a produce in permanenta fire subtiri, numite fibre. Aceste fibre pot fi de colagen, elastina sau reticulina. Cu cat exista mai multe fibre in derm, cu atat tesutul este mai ferm si mai tanar. Acest program prin undele sale speciale, determina revitalizarea, regenerarea si impulsionarea naturala a fibroblastilor din piele. Astfel, sedinta dupa sedinta, cantitatea de fibre din piele este din ce in ce mai mare, iar pielea intinereste ! Zi dupa zi veti arata mai tanara si mai proaspata!

Program ULTRATONE Facial Lymphatic Drainage

 In urma circulatiei limfatice deficitare, nu numai corpul dar si fata sufera foarte mult. Fie ca este vorba de « pernutele » din jurul ochilor sau de faptul ca intreaga fata a retinut lichide, aspectul general al fetei este cel de oboseala si apatie. Acest program prin undele sale joase de stimulare mixta, determina crearea unui efect de pompa la nivelul muschilor fetei, stimuland sistemul limfatic, reducand retentiile de lichid si drenand toxinele. Un program ideal si pentru tenurile incarcate, impure.
 

Program ULTRATONE Facial Wrinkle Reduction

 Acest program contine cicluri de semnale multiple, foarte diversificate, determinand
 revitalizarea si regenerarea pielii, muschilor si tesuturile conective. Prin stimularea
 microcirculatiei, creste aportul de oxigen in tesut, rezultatul fiind reducerea ridurilor fine si de expresie. Este un program ideal pentru tenul matur, prin actiunea sa specifica de fermitate si antirid!

Program ULTRATONE Facial Circulation

 Acest program stimuleaza circulatia la nivel facial, determinand cresterea ratei metabolice locale, imbunatatirea oxigenarii la nivel celular si intarirea micilor capilare ale fetei. Pielea isi recapata aspectul tanar si sanatos!

Program ULTRATONE Facial Hydratating Massgae

 Acest program extrem de placut, a fost creat special pentru indepartarea urmelor de stres si oboseala de pe fata. Impulsurile sale blande si calmante vor relaxa si reenergiza pielea si muschii faciali obositi si incordati, eliberand endorfinele si refacand tonusul fizic si psihic. Indicat in special persoanelor stresate, incordate, cu profesii solicitante.

Program ULTRATONE Facial Maintenance

 Odata ce rezultatele pe care le-ati dorit au fost atinse, acest program va asigura mentinerea si pastrararea tuturor rezultatelor si beneficiilor obtinute, pe un teremen foarte lung. Acest program contine cicluri de unde care includ toate programele faciale prezentate mai sus!