Servicii de igiena si ingrijire a parului

Servicii de igiena si ingrijire a parului#1
Servicii de igiena si ingrijire a parului#2
Servicii de igiena si ingrijire a parului#3
Servicii de igiena si ingrijire a parului#4
Servicii de igiena si ingrijire a parului#5Servicii de igiena si ingrijire a parului#6Servicii de igiena si ingrijire a parului#7Servicii de igiena si ingrijire a parului#8Servicii de igiena si ingrijire a parului#9Servicii de igiena si ingrijire a parului#10

Aceste servicii relaxante sunt foarte apreciate de clientela datorita miscarilor de masaj obtinand totodata igiena parului si tratarea lui in functie de gradul de deteriorare sau dezechilibrul intalnit                                . Sampoanele profesionale folosite in functie de tipul de par contin substante benefice curatind eficient parul respectand ph-ul pieli capului  in acelasi timp fibra capilara ,indepareteaza  impuritatile si rezidurile produselor de stayling . Dintre calitatile unui sampon profesional mai amintim ca :

- protejeaza parul si intensifica stralucirea culori
- indeparteaza excesul de sebuum reechilibrind pielea capului
- curata  si purifica  parul si scalpul de matreata in profunzime
- hidrateaza pielea capului
- ofera volum optim coafurii fara a o ingreuna
- indepareaza rezidurile ramase in urma oxidari reechilibrand piele capului  dupa colorare sau decolorare 
TRATAMENTE  - parul este privit mai mult ca pe o podoaba insa se uita ca el este un element viu ce se deterioreaza  datorita alimentatiei, poluari  climei   serviciilor  cu componenta chimica etc.de aceea 
el trebuie sa fie tratat de personal specializat  folosind produse eficiente                                                    . Tratamentele capilare  sunt preparate pe baza de uleiuri, creme, ceramide,vitamine , proteine, aminoacizi etc. ce au rolul de a trata si fotrifica fibra in profunzime.
- hranire puternica a virfurilor uscate sau despicate
- aport nutritiv - repara si hraneste parul in profunzime suplete si descurcare usoara la pieptanat
- protectie contra umiditati  refacerea densitatii capilare
- restabilirea procentului lipidic al fibrei capilare
- strat izolant contra razelor  UV
- reconstructie instanta in interiorul firului de par avand un efect continu pana la 10 spalari rezultind un par sanatos cu aspect ingrijit (FIBERCIUTIC-LOREAL).ACUM in Iasi! Servicii de igiena si ingrijire a parului  in Iasi la cele mai bune preturi!