Tratament pentru slabit dupa nastere Ultratone

Tratament pentru slabit dupa nastere Ultratone#1
Tratament pentru slabit dupa nastere Ultratone#2
Tratament pentru slabit dupa nastere Ultratone#3

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone, tratament pentru slabit dupa nastere cu Ultratone oferit de Salonul de infrumusetare si remodelare corporala Beauty Melany Center  Iasi este destinat tesutului cutanat si subcutanat este extrem de eficient in tratarea pielii flasce, indiferent daca aceasta a aparut in urma unor cure de slabire prea drastice, in urma sarcinii sau datorita imbatranirii biologice a tegumentului.

Program Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone este un tratament pentru slabit postantal ofera o slabire sanatoasa dupa nastere.

Prin undele sale bioptice speciale, programul cu  Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone Iasi stimuleaza sinteza de elastina si colagen din derm, accelereaza circulatia sangelui pentru o mai buna oxigenare a tesuturilor, eliminand toxinele acumulate in piele.

Rezultatul este o piele mai ferma, mai tonica, mai sanatoasa!

 

Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape


 In urma sarcinii, organismul nostru sufera multiple modificari de forma. Bineinteles ca cea mai vizata zona a corpului din acest punct de vedere, este abdomenul, ale carui tesuturi, datorita tractiunilor permanente din timpul sarcinii, devin dupa nastere flasce si lipsite de tonus. Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape este un tratament corporal postnatal ce ajuta la refacerea abdomenului.

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape este special conceput pentru proaspetele mamici care doresc din nou o talie subtire si un abdomen plat ! Dupa cateva saptamani, musculatura abdominala isi recapata fermitatea si tonusul, pielea este revitalizata si energizata!
 

Program Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing se adreseaza intregii musculaturi a corpului, care dupa o sarcina isi pierde tonusul adecvat.Program Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing este un tratament de tonifiere corporala dupa nastere.

Pentru a tonifia si a revitaliza musculatura proaspetelor mamici, Institutul Ultratone a creat o succesiune speciala de unde, care gradat, vor transforma vizibil corpul dumneavoastra, refancand spectaculos silueta!ACUM in Iasi! Program Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone si
Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape,Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape  tratamente pentru slabit dupa nastere in Iasi la cele mai bune preturi!