Servicii de igiena si ingrijire

Servicii de igiena si ingrijire#1
Servicii de igiena si ingrijire#2

In  saloanele  Melany  - frizerie se desfasoara  activitatii ce cuprind servicii in  scop igienic , estetic  ingrijiri faciale si capilare .

Ingrijirile faciale   au drept scop mentinerea unui aspect cat mai placut al obrazului combaterea ridurilor  netezirea trasaturilor cat si o destindere a intregului organism .              

Spalarea parului  constituie cea mai importanta operatie de ingrijire capilara el se executa la intervale regulate in cazul parului sanatos dar poate sa varieze in functie de tipul parului cat si deconditiile de viata si munca .                                                               

Miscarile de masaj , prin masajul capului se urmareste mentinerea sanatati pieli capului a firului de par intarirea lui chiar si combaterea unor afectiuni ca alopecia (caderea parului ) pitiriazis (matreata)seboree(pielea grasoasa) masajul poate fi executat manualsau electric masajul manual la rindul sau poate fi executatsimplu(pe uscat)sau cu lotiuni speciale fiind cunoscut sub numele de frectie.  Lotiunile ce  se intrebuinteaza sunt de doua feluri  fi de agrement sau de ingrijire.     

Masajul facial  se poate executa manual, electric sau combinat si consta din mai multe miscarii ce se executa intr-o succesiune precis stabilita.


 

ACUM in Iasi! Servicii de igiena si ingrijire in Iasi la cele mai bune preturi!