Program Ultratone BIOSTIMULARE Dermal Rejuvenation

Program Ultratone BIOSTIMULARE Dermal Rejuvenation#1
Program Ultratone BIOSTIMULARE Dermal Rejuvenation#2


Programul Ultratone BIOSTIMULARE Dermal Rejuvenation foloseste o succesiune speciala si placuta de unde bioptice, pentru regenerarea si improspatarea pielii devitalizate, ce a fost agresata de factori de mediu (soare, vant, frig) sau factori interni (regim hidric scazut, alimentatie necorespunzatoatre, acumulare de toxine, imbatranire biologica). Prin programul cu ultratone se realizeaza tratamentul de combatere piele lasata - remodelarea corporala in centrele Melany Iasi.

Prin stimularea productiei de elastina si colagen din derm, pielea isi recapata supletea si tonusul, prin hidratarea in profunzime a tesuturilor, epidermul va avea un aspect tanar si plin de prospetime, iar prin efectul de lifting natural, ridurile si relaxarea cutanata se vor diminua vizibil!

Program Ultratone BIOSTIMULARE No More Belly

 

 Pentru majoritatea barbatilor cea mai importanta zona a corpului din punct de vedere estetic este abdomenul. Cu totii visam un abdomen plat, tare, cu musculatura vizibila. Se stie ca acest vis cere mult efort.

 

Dar acum Institutul Ultratone vine cu cel mai performant program abdominal, iar tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va relaxati, in timp ce muschii dumneavoastra lucreaza singuri !

 

Rezultatul este un abdomen tare, puternic, cu musculatura bine reprezentata, cu care va veti putea mandri, si cu siguranta nici o femeie nu va mai rezista farmecului dumneavoastra personal!

 

ACUM in Iasi! Program Ultratone BIOSTIMULARE Dermal Rejuvenation, Program Ultratone BIOSTIMULARE No More Belly in Iasi la cele mai bune preturi!