Masaj Manual

Masaj Reflexogen

Masaj Reflexogen

Masajul Reflexogen o tehnica de masaj corporal ce provine din Extremul Orient si se realizeaza prin anumite miscari de presare  ce activeaza punctele reflexogene ale organismului. Vizeaza restabilirea echilibrului energetic al tuturor organelor. Teoriile functionarii masajului reflexologic: - Stimularea nervoasa - Dizlocarea cristalelor compuse din (...)

vezi oferta
Masaj Anticelulitic

Masaj Anticelulitic

Masajul Anticelulitic un masaj  corporal local ce se realizeaza in zonele afectate de celulita, cu scopul de a reduce si elimina celulita si aspectul inestetic de coaja de portocala. Pentru potentarea efectului, Beauty Melany Center Iasi realizeaza masaj anticelulitic cu produse profesionale anticelulitice de ultima ora. Miscarile acestui tip de (...)

vezi oferta
Masaj de Relaxare

Masaj de Relaxare

Masajul de relaxare este un masaj corporal manual realizat cu miscari lente, de mangaiere ce au menirea de a detensiona intregul organism. In combinatie cu o atmosfera placuta si miresme desavarsite mainile maseorului te vor face sa te abandonezi cu totul  si tot ce pana atunci ti se parea de nerezolvat , va gasi rezolvare, deoarece dupa o astfel de  (...)

vezi oferta