Masaj de Relaxare

Masaj de Relaxare#1
Masaj de Relaxare#2

Masajul de relaxare este un masaj corporal manual realizat cu miscari lente, de mangaiere ce au menirea de a detensiona intregul organism. In combinatie cu o atmosfera placuta si miresme desavarsite mainile maseorului te vor face sa te abandonezi cu totul  si tot ce pana atunci ti se parea de nerezolvat , va gasi rezolvare, deoarece dupa o astfel de  sedinta te regasesti si ai forta necesara de a merge mai departe.

 

Cuvantul masaj este de origine araba si inseamna “ a framanta usor.” Este o tehnica straveche, care in timp a capatat valente de vindecare . Efectele masajului se observa atat la nivel local cat si la nivelul intregului organism.(a pielii, a tesutului conjuctiv, tesutului muscular si articular, aparatului circulator si asupra sistemului nervos)


Tipul de viata actual dinamic aproape epuizant ne determina sa ne dorim un loc, o metoda , o persoana in care sa avem incredere in mainile careia  sa ne abandonam pentru  ca apoi sa ne remontam si sa mergem mai departe. Daca te afli cumva intr-o stare mai putin buna si ai nevoie de toate acestea oferati o ora de masaj realizat de catre un specialist gata sa te preia si sa-ti acorde toata atentia necesara. Contactul dermic, vocea calda, miresmele divine, te vor face sa simti ca traiesti din nou.Te rog sa nu ma crezi pe cuvant! Vino si vezi care este adevarul!

ACUM in Iasi!  Masaj de relaxare in Iasi la cele mai bune preturi!