Tratament de detoxifiere si reparare Ultratone

Tratament de detoxifiere si reparare Ultratone#1

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Detox & Circulation, tratament de detoxifiere si reparare a organismului oferit de Salonul de infrumusetare si remodelare corporala Beauty Melany Center Iasi, elimina produsii reziduali rezultati in urma metabolismului,tratamentul detoxifiaza bland si eficient organismul si determina cresterea oxigenarii tesuturilor, toate acestea avand un efect de curatare si regenerare a intregului corp. 


Pe parcursul acestui tratament de detoxifiere se vor consuma cantitati mari de lichide naturale, pentru a ajuta organismul in eliminare.

Tratamentul de detoxifiere si reparare a organismului este recomandat in special fumatorilor, persoanelor sedentare, stresate, avand o dieta nu foarte echilibrata, de asmenea mai este recomandat inainte de sarcina pentru curatarea si improspatarea tesuturilor corpului.

Si sa nu uitam, un corp sanatos este un corp fara toxine!

 

Program Ultratone BIOSTIMULARE Lymphatic Drainage

 Limfa, este un lichid transparent, incolor sau galbui, care circula prin vasele limfatice,ganglionii limfatici si spatiile intercelulare ale organismului, transportand diferite substante între sange si tesuturi.
Ea are rol mai ales in drenarea si curatarea tesuturilor. In momentul in care tesuturile sunt agresate toxic, pentru a favoriza eliminarea, limfa se incarca cu toxine, devenind vascoasa.

Acest lucru determina ingreunarea circulatiei limfatice prin vase, fenomenul fiind accentuat si de miscarea preponderent antigravitationala a acesteia. Program Ultratone BIOSTIMULARE Lymphatic Drainage este in tratament de detoxifiere si este necesar pentru  detoxifierea organismului.

Acumularea si stagnarea limfei in membrele inferioare, determina umflarea (edematierea) picioarelor, in special in zona gleznelor, acest lucru avand multiple repercusiuni asupra sanatatii organismului.

Pentru a preveni si trata aceasta situatie, Ultratone, a combinat o succesiune de unde specifice, care prin contractii gradate ale muschilor din jurul vaselor limfatice, produc un efect de “pompa” conducand la drenarea si eliminarea limfei blocate. Rezultatul este rapid, senzatia de « picioare grele » dispare ca prin minune, corpul este relaxat si detoxifiat!

 

ACUM in Iasi! Programul Ultratone BIOSTIMULARE Detox & Circulation si  Program Ultratone BIOSTIMULARE Lymphatic Drainage in Iasi la cele mai bune preturi!