Program Ultratone BIOSTIMULARE Pelvic Muscles Tone

Program Ultratone BIOSTIMULARE Pelvic Muscles Tone#1

Datorita sedentarismului epocii actuale, femeia moderna nu isi solicita suficient musculatura bazinului. Rezultatul este atrofia si slabirea acesteia cu consecinte mari asupra sanatatii organelor din micul bazin (ovare, uter, vezica urinara) care datorita lipsei de sustinere adecvata pot suferi modificari patologice de pozitie .

Unul dintre cei mai importanti muschi in acest sens, este chiar perineul, a carui lipsa de tonicitate poate conduce in timp, odata cu inaintarea in varsta la aparitia diferitelor grade de prolaps vaginal sau rectal, precum si la aparitia incontinentei urinare.

Acest program deosebit, conceput de Institutul Ultratone vine in ajutorul femeilor de orice varsta, prin stimularea musculaturii pelvisului, in special a perineului. Programul Ultratone BIOSTIMULARE Pelvic Muscles Tone este un tratament pentru tonifierea muschilor.

Rezultatul este tonifierea rapida, oxigenarea crescuta, regenerarea si intinerirea musculaturii micului bazin, cu consecinte pozitive asupra sanatatii organelor vitale din aceasta zona. Programul este extrem de indicat femeilor care se pragatesc sa ramana insarcinate, precum si celor care au nascut de curand.ACUM in Iasi! Program Ultratone BIOSTIMULARE Pelvic Muscles Tone - Tratament tonifiere in Iasi la cele mai bune preturi!