Coafuri

Coafuri#1
Coafuri#2
Coafuri#3
Coafuri#4
Coafuri#5Coafuri#6Coafuri#7Coafuri#8Coafuri#9Coafuri#10

Saloanele de coafura din Iasi Melany ofera tehnica pentru coafarea parului si creativitatea unei coafuri profesionale ce se  imbina perfect    pentru a creea un stil.           

Liniile de coafura  sunt realizate in   functie de fizionomie ,preferinta cat si  evenimentul  respectiv rezultand in urma solicitarilor  linii de coafura  de zi, coafuri de seara ,linii speciale  pentru ocazii deosebite ( mireasa sau nasa  ),coafuri artistice ,coafuri de concurs etc.                                   

In functie de imaginatia lucratorului (de viziunea lui )se pot simplifica sau amplifica liniile adaugand elemente ca mese,suvite din par natural la aceiasi culoare pentru amplificarea volumului sau  intr-o alta culoare pentru un efect  estetic. 
Accesoriile pentru par (agrafe colorate,agrafe cu pietre ,spelci , bentite colorate  panglici,flori  artificiale sau naturale) se  aseaza intr-un numar limitat  pentru a  nu atrag privirea in mod ostentativ.                          Tehnicile de lucru ce stau la baza acestor lini de coafura nu se por realiza fara ajutorul aparatelor profesionale  (feon ,ondulator placa  ,casca )cat si  a ustensilelor si produselor de styling  la care se adauga  arta lucratorului.    

Usor de purtat amuzant bizar romantic original sic natural cocul nu poate fi considerat demodat.
Cocul poate fi simplu sau elaborat . Daca tinuta este simpla.atunci el poate fi complicat sau natural si invers insa tineti cont de silueta de inaltime de bijuterii pentru ca in final sa nu para prea incarcat intregul.                 

El poate fi realizat simetric, disimetric, clasic natural, cu adaosuri de impletituri amplasat pe ceafa sau in crestet  totul depinde de stilul persoanei tineresc, clasic ,elegant sau ,rook.                                           

Cocurile fanteziste raman una din principalele tendinte pentru ca sunt usor de realizat folosind suvite impletite rasucite tapate pozitionate intr-o alta pozitie decat cea clasica sunt optiuni pline de feminitate.
Impletiturile in spic sau coada de peste sunt elegante mai ales daca se adauga accesorii, impletiturile romantice creeaza un stil mai strengaresc indiferent de lungimea parului sau de eveniment.

 
ACUM in Iasi! Coafuri in Iasi la cele mai bune preturi!