Lucrari de barbi si mustati

Lucrari de barbi si mustati#1


BARBERITUL constitue o latura importanta a meseriei de frizer si necesita o buna pregatire tehnico profesionala  multa atentie si   indeminare.

El poate fi realizat la nivelul fetei sau al capului.Barberitul capilar se executa la cerere mai ales vara sau la indicatia medicului,pentru regenerarea firelo de par. Barberitul facial se executa dupa reguli stricte de igiena folosind briciul cu lama interschimbabila alaturi de servetele dezinfectante  urmarind pasi tehnicilor profesionale ce constau mai intai din sapinitul fetei si apoi rasul o data sau de doua ori in functie de gradul de pilozitate sau virtejuri.

 
Rasul se executa in directia de crestere a firelor de par evitand astfel iritare la nivelul fetei Preferinta clientelei masculine pentru un aspect ingrijit cochet dar usor de intrtinut  a dus la aparitia mustatilor si a barbilor  o ingrijire ce necesita timp pretios dar si pregatire  profesionala.

Lucrarile de mustati se executa dupa barberit in forma ceruta de fizionomia clientului  si conform cu dorinta acestuia.Tehnica de lucru desi asemanatoare  este adaptata in functie de fiecare model in parte.
 
Barbile sunt purtate de o clientela mai restransa  si se disting mai multe modele in functie de forma fetei cat su de gradul de desime al acesteia. Ea trebuie sa fie precis conturata sa aiba o forma simetrica si armonizata cu fizionomia.

Forma si conturul barbi se precizeaza concomitent cu barberitul obrazului in cazul in care clietul comporta barba aceasta doar se scutreaza cu foarfeca si pieptanul sau cu masina de tuns.

Uni clienti poarta si barba si mustata de aceea concomitent cu aranjarea barbii se aranjeaza si mustata luind in calcul faptul ca intre  forma si dimensiunea mustati si a barbi trebuie sa existe un acord estetic la fel de impotrant ca acordul estetic dintre fizionomie si forma mustatilor sau a barbilor.

Parul poate fi coorat sau decolorat in functie de preferinta clientelei sau de tendintele modei  folosind produse profesionale  fie pe toata suprafata fetei fie doar la mustata ,barba sau perciunii.

 

 

ACUM in Iasi! Lucrari de barbi si mustati in Iasi la cele mai bune preturi!