Program Ultratone BIOSTIMULARE Intensiv Abdominal for Muscle

Program Ultratone BIOSTIMULARE Intensiv Abdominal for Muscle#1
Program Ultratone BIOSTIMULARE Intensiv Abdominal for Muscle#2
Program Ultratone BIOSTIMULARE Intensiv Abdominal for Muscle#3
Program Ultratone BIOSTIMULARE Intensiv Abdominal for Muscle#4

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Intensiv Abdominal for Muscle, antrenament sportiv de biostimulare a muschilor abdominali este de departe o adevarata bijuterie Ultratone oferit de Salonul de infrumusetare si remodelare corporala Beauty Melany Center Iasi.

Secretul sau consta in combinatia unor unde speciale, care prin electrozii dispusi exclusiv pe zona abdominala, determina o activitate musculara atat de eficienta incat rezultatul este vizibil chiar dupa prima sedinta ! Tratamentul Spartiv cu Aparatul Ultratone actioneaza intensiv asupra muschilor abdominali.

Acum nu mai este nevoie sa solicitati inutil coloana, facand zeci de abdomene pe zi. In cateva sedinte, Ultratone, transforma abdomenul dumneavoastra intr-un adevarat vis!

Program Ultratone BIOSTIMULARE Stamina

Daca va simtiti obosit si fara energie, cu siguranta aveti nevoie de Programul Stamina !

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Stamina, prin undele sale specifice, creste nivelul de energie din corp, determinand incetinirea procesului oxidativ din organism. Program Ultratone BIOSTIMULARE Stamina este un atrenament sportiv realizat cu aparatul pentru antrenament sportiv ultratone.

Rezultatul este o stare imediata de reimprospatare, vigoare, energie si tonus fizic si psihic ! Programul stamina, o solutie completa pentru barbatul modern!

 

 Program Ultratone BIOSTIMULARE Work Out Body

 Programul Ultratone BIOSTIMULARE Work Out Body combina in mod eficient, diferite succesiuni de unde bioptice, pentru stimularea intregii musculaturi a corpului. Inlocuieste cu succes o sedinta de body-building, dar fara oboseala!  Programul Ultratone BIOSTIMULARE Work Out Body este un antrenament sportiv realizat cu aparatul ultratone.

Daca doriti un corp modelat fara efort, sau daca aveti probleme la nivelul articulatiilor, probleme care nu va permit efectuarea exercitiilor fizice repetate, atunci Ultratone este solutia pentru dumneavoastra! Rezultatul este un corp tonifiat, cu muschii reliefati si iradiind de sanatate!


Aceste programe sunt recomandate femeilor care doresc sa-si pregateasca abdomenul pentru sarcina!

ACUM in Iasi! Programul Ultratone BIOSTIMULARE Intensiv Abdominal for Muscle,Program Ultratone BIOSTIMULARE Stamina, Program Ultratone BIOSTIMULARE Work Out Body, antrenamente sportive de biostimulare a muschilor abdominali in Iasi la cele mai bune preturi!