Program Ultratone ULTRASUNETE

Program Ultratone ULTRASUNETE#1

Ultrasunetele sunt unde sonore ce produc mircovibratii invizibile la nivelul tesuturilor organismului. Acest fapt conduce la « dizolvarea » legaturilor fibroase din nodulii celulitici si tesutul gras, si eliminarea produsilor reziduali. Datorita energiei cinetice eliberate in tesut, sunt declansate arderi intense la nivelul tesutului adipos. Toate aceste efecte conduc la atenuarea vizibila a celulitei , slabire localizata si scadere in centimetrii.

 Un alt efect al ultrasunetelor este penetrarea produselor speciale folosite, in tesutul gras, la adancimi de pana la 4-5 cm. Acest lucru creste foarte mult performanta tratamentelor, rezultatul fiind de doua ori mai intens! Programul Ultratone ULTRASUNETE este un tratament corporal cu ultrasunete.

 Prin stimularea metabolismului local si intensificarea circulatiei sangvine, ultrasunetele determina cresterea oxigenarii tesuturilor, drenarea depozitelor limfatice stagnate si detoxifierea intregului organism.

 Datorita efectului profund regenerant asupra straturilor pielii, conduce la ameliorarea
 vergeturilor prin restabilirea nivelelor optime de elastina si colagen din tesuturile conjunctive ale corpului.

 Un tratament placut, relaxant si extrem de eficient, pentru toate persoanele care au probleme cu celulita si depunerile de grasime!


ACUM in Iasi! Program Ultratone ULTRASUNETE in Iasi la cele mai bune preturi!