Frizerie

Servicii de colorare

Servicii de colorare

  Expertii stiu sa realizeze o culoare soft pentru clientela masculina. A crea o culoare care sa dea impresia de par bogat sau a evidentia prin tehnicii de suvitare un par rar a oferi o odulatie permanenta lejera sunt doar cateva din serviciile ce sunt realizate in saloanele Beauty Center Melany. Aceste schimbari sunt facute intr-un timp relativ scurt (...)

vezi oferta
Lucrari de barbi si mustati

Lucrari de barbi si mustati

BARBERITUL constitue o latura importanta a meseriei de frizer si necesita o buna pregatire tehnico profesionala  multa atentie si   indeminare. El poate fi realizat la nivelul fetei sau al capului.Barberitul capilar se executa la cerere mai ales vara sau la indicatia medicului,pentru regenerarea firelo de par. Barberitul facial se executa (...)

vezi oferta
Tunsori pentru copii

Tunsori pentru copii

  Daca vreti ca copilul dumneavoastra sa atate cat mai bine apelati la serviciile saloanelor noastre. Tunsoarea unei fetite sau baietel e la fel de importanta ca vestimentatia la care se adauga personalitatea copilului. Exista o multime de tipuri de tunsori care pot fi purtate de copii daca sunt usor de intretinut. Pentru tinerele domnisoare oferim (...)

vezi oferta
Frizuri

Frizuri

  Tipul de tunsoare se alege in functie de fizionomia clintului de preferintele sale de tendintele modei cat si de lungimea si calitatea firului de par (...)

vezi oferta
Servicii de igiena si ingrijire

Servicii de igiena si ingrijire

In  saloanele  Melany  - frizerie se desfasoara  activitatii ce cuprind servicii in  scop igienic , estetic  ingrijiri faciale si capilare . Ingrijirile faciale   au drept scop mentinerea unui aspect cat mai placut al obrazului combaterea ridurilor  netezirea trasaturilor cat si o destindere a intregului (...)

vezi oferta