Aplicare unghii false

Aplicare unghii false#1
Aplicare unghii false#2
Aplicare unghii false#3
Aplicare unghii false#4

Daca doriti unghii frumoase lungi si conturate  luati in considerare unghiile false .Diferite tipuri de unghii pot satisface gusturi diverse prin oferta variata de culori forme si stiluri. Folosite ca un tratament temorar ele pot acoperi in intregime suprafata unghiilor roase ,scurte ,deformate .etc sau pot acoperii doar virful unghiei .

Datorita materialelor usoare din care sunt executate acestea ofera calitati estetice extraordinare , insa au marele inconvenient ca nu rezista mullt, de aceea nu le  recomandam  persoanelor cu  activitati fizice intense.

Oricare ar fi materialul  spre care optati ;matase, plastic,fibra de sticla ,acestea se aplica cu ajutorul unui adeziv special numai de catre mainile iscusite ale lucratorului.
Este recomandat ca ulterior sa se execute tratamente  de intretinere pentru a umple golurile formate o data cu cresterea unghiei.Indepartarea unghiilor false se va executa tot de catre specialist cu ajutorul unor solutii speciale  hidratind-o cu ajutorul uleiurilor