Cosmetica

Gene false

Gene false

Genele false se aplica pentru a obtine extensii gene, ducand  la  niste ochi mai expresivi si o privire mai misterioasa, mai provocatoare. Aceasta procedura este nedureroasa, dureaza putin ca mod de aplicare si destul de mult in timp, cu o ingrijire corespunzatoare. Producatorii ofera doua tipuri de gene false : cele de tip banda si cele fir (...)

vezi oferta
Machiaj profesional

Machiaj profesional

Din Egiptul Antic si pana acum , tehnica machiajului si produsele de machiaj au suferit o evolutie semnificativa in sens pozitiv, cu scop pur estetic. Cu un  professional make-up  realizat se pot evidentia trasaturile frumoase, se pot ascunde unele inestetisme , se da incredere unei tinere la prima ei intalnire, se da stralucire unei mirese (...)

vezi oferta
Vopsit gene si sprancene

Vopsit gene si sprancene

Evidentierea genelor si a sprancenelor prin vopsit este foarte benefica din punct de vedere estetic. Se poate astfel obtine nu numai o colorare a firului de par ci si  o accentuare a culorii irisului, ce va spori frumusetea ochilor dar si a intregului chip. In cosmetica genelor si cosmetica sprancenelor respectiv in vopsitul genelor si a sprancenelor (...)

vezi oferta
Pensat

Pensat

Orice femeie ar trebui sa stie ca sprancenele sunt responsabile cu expresivitatea chipului, fiind o componenta importanta a acestuia. Pensarea sprancenelor oferindu-le o forma si culoarea ce da luminozitate fetei si expresivitate daca sunt ingrijite corect. De retinut!!! Daca v-ati hotarat sa va schimbati forma sprancenelor, va sfatuim sa apelati la (...)

vezi oferta
Epilare cu ceara de unica folosinta

Epilare cu ceara de unica folosinta

 Noi stim ca indiferent de anotimp, tineti foarte mult la igiena si frumusetea corpului dumneavostra. Pentru indepartarea parului de prisos, si pentru a obtine o piele catifelata, va punem la dispozitie doua tipuri de epilari . Epilarea cu ceara de unica folosinta combina tehnica epilatului cu ceara traditionala: epilare axila, epilare picioare, epilare (...)

vezi oferta
Epilare cu ceara clasica

Epilare cu ceara clasica

Piele perfect neteda si catifelata, acesta este scopul epilarii cu ceara fie ca este realizata cu ceara clasica refolosibila , fie ca este realizata cu ceara de unica folosinta . In saloanele Melany Iasi, epilarea cu ceara clasica se face in mai multe zone ale corpului :epilare axila, epilare picioare, epilare musteatza, epilare inghinala. Daca doriti (...)

vezi oferta