Extensii si aplicare unghii false

Extensii si aplicare unghii false#1
Extensii si aplicare unghii false#2
Extensii si aplicare unghii false#3
Extensii si aplicare unghii false#4

Extensiile de unghii , odata cu cresterea stadardelor de frumusete unghiile false castiga noi adepte  Pentru a raspunde unei cereri mari  sa-au ales cele mai bune rasine si geluri uv  ACRILUL este un amestec obtinut dintr-o purda polimer si un lichid monomer. Mixtura se intareste in 30-40 de secunde fiind complet uscata intr-o ora.

Acrilul poate fi indepartat in 20 ce minute prin dizolvarea acestuia in diversi solventi. Constructia de acril poate fi totala sau partiala GELUL UV-(POLIMER-RASINA)se intareste sub actiunea razelor ultraviolete. De la brand la brand pot prezenta calitati diverse  flexibilitate rezistenta. Unghiile cu gel se indeparteaza prin pilire sau pur si simplu se asteapta pina creste unghia naturala.

Oferta variata de culori mate sau paetate  nuante naturale sau franch acopera o gama larga de preferinte. O alta alternatiiva mai noua este fibra de sticla sau fibra de matase.  Alegerea TIPSURILOR este foarte importanta exista  TIPS-URI  pentru toate tipurile de unghii. Formele sunt aplicate pe virful unghiei deasupra lor fiind construite unghiilev arficiale apoi forma se indeparteaza si unghiei i se fa forma prin pilire. Periodic la doua trei saptamani se fac sedinte de intretinere indiferent de tehnica folosita.

 

ACUM in Iasi! Extensii unghii  in Iasi la cele mai bune preturi!