Remodelare Corporala cu L.P.G

Tratament Remodelare Corporala cu LPG

Tratament Remodelare Corporala cu LPG

Tratamentul pentru Remodelare Corporala cu L.P.G. este recomandat pentru: Pentru corpul cu morfologie androida Tratamentul de remodelare corporala cu L.P.G. realizat in cadrul Beauty Center Melany Iasi , actioneaza in parte superioara a corpului fiind subtiata prin reducerea depozitelor de grasime de la un nivel profund. Rezultate: Talie si (...)

vezi oferta
Tratament piele lasata

Tratament piele lasata

Tratamentul de combatere a pielii lasate cu LPG oferit de Beauty Center Melany Iasi redensifiaza pielea in profunzime, activeaza productia de colagen si elastina si combate pielea lasata Rezultate: Silueta dvs. este tonifiata, pielea este ferma.   Nou in Iasi! Tratamentul de combatere a pielii lasate cu LPG in Iasi la cele mai bune preturi!

vezi oferta
Drenaj limfatic cu L.P.G.

Drenaj limfatic cu L.P.G.

Tratamentul de drenaj limfatic cu L.P.G. oferit de Beauty Center Melany Iasi  accelereaza circulatia sanguina si asigura un efect imediat de confort si sanatate. Rezultate: Picioare usoare, nedureroase, remodelate.   Nou in Iasi! Tratamentul de drenaj limfatic cu LPG in Iasi la cele mai bune preturi!

vezi oferta
Tratament anti-celulitic

Tratament anti-celulitic

Tratament anticelulitic cu LPG oferit de Beauty Center Melany Iasi este un tratament ce combate celulita, reduce depozitele de grasime din organism respectiv celulita si reintinereste pielea Rezultate: Reduce efectul de coaja de portocala, pielea capata fermitate.   Nou in Iasi! Tratament anticelulitic cu LPG in Iasi la cele mai bune preturi!

vezi oferta
Tratamente corporale de relaxare  cu LPG

Tratamente corporale de relaxare cu LPG

Tratamentul corporal de relaxare LPG oferit de Beauty Center Melany Iasi va ofera relaxarea necesara prin tratamente corporale sau de masaj special conceput, pentru a atinge fiecare cm a corpului dumneavoastra. Datorita modului modern de trai, cu o societate in continua schimbare, avem nevoie acum mai mult ca niciodata de o stare de calm si relaxare. Daruiti-va (...)

vezi oferta