Slabire prin Impachetari corporale

Impachetari cu ciocolata

Impachetari cu ciocolata

Stiati ca….. Patria ciocolatei este America de sud? Primele mentiuni despre cacao dateaza inca din anul 1000? Critofor Columb este primul European care a descoperit boabele de cacao? Spaniolii au fost primii care au plantat arboreal de cacao in europa? Prima carte despre ciocolata si prepararea ei apare in Mexic? Beauty Melany Center din Iasi va (...)

vezi oferta
Impachetari cu benzi la rece

Impachetari cu benzi la rece

Stim ca sunt persoane care din diferite motive nu suporta caldura excesiva, de aceea, ne-am gandit sa aducem pentru dvs. un tip de impachetare corporala ( impachetari cu benzi la rece) , asemanatoare cu celelalte doar ca nu sunt cu aport de caldura. Impachetarile cu benzi reci  realizate la Beauty Center Melany Iasi duce la slabire in cm inca de la prima (...)

vezi oferta
Impachetari cu termocream

Impachetari cu termocream

Impachetari cu termocream oferite de Beauty Center Melany Iasi sunt  impachetari corporale ce se realizeaza cu produse termo-active, care prin ingredientii pe care ii contin, cresc temperatura locala activand microcirculatia si pregatind astfel pielea pentru absorbtia optima a substantelor bio-active ce sunt aplicate in fiecare etapa a tratamentului corporal. Beneficii (...)

vezi oferta
Impachetari cu parafango

Impachetari cu parafango

Impachetarile cu parafango / namol realizate la salonul Beauty Center Melany Iasi sunt impachetari corporale si reprezinta una dintre cele mai bune si mai performante tratamente de slabit atat in scopuri estetice cat si in scopuri terapeutice. Beneficii Impachetari cu parafango: - Reduc sau elimina depozitele de grasimi si celulita - Efectul de coaja (...)

vezi oferta