ERR(2): Warning: session_start(): open(../session/sess_duv6opt29e8l2btjgk85tc7em2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: fopen(../log/log20210804app.txt): failed to open stream: Disk quota exceeded
ERR(512): User Warning: Could not append the log file: '../log/log20210804app.txt'!
Epilare cu ceara clasica Iasi

Epilare cu ceara clasica

Epilare cu ceara clasica#1
Epilare cu ceara clasica#2


Piele perfect neteda si catifelata, acesta este scopul epilarii cu ceara fie ca este realizata cu ceara clasica refolosibila , fie ca este realizata cu ceara de unica folosinta .

In saloanele Melany Iasi, epilarea cu ceara clasica se face in mai multe zone ale corpului :epilare axila, epilare picioare, epilare musteatza, epilare inghinala.

Daca doriti ceara clasica Iasi  , refolosibila, inseamna ca stiti deja ca ea este filtrata si dezinfectata cu ajutorul decantoarelor prin fierbere de peste 200 grd C.

Se folosesc solutii  dezinfectante si creme calmante, totul pentru confortul si sanatatea dumneavoastra si de ce nu si a noastra.

De retinut!

Indiferent pe care dintre acestea o veti alege noi va garantam o igiena perfecta a modului de operatiune , a produselor, si rezultate uimitoare.

 

ACUM in Iasi! Epilare cu ceara clasica in Iasi la cele mai bune preturi!

 

 

ERR(2): Warning: Unknown: open(../session/sess_duv6opt29e8l2btjgk85tc7em2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (../session)