ERR(2): Warning: session_start(): open(../session/sess_gft9ctbceafqok6jbufeckisr5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: fopen(../log/log20210804app.txt): failed to open stream: Disk quota exceeded
ERR(512): User Warning: Could not append the log file: '../log/log20210804app.txt'!
Vopsit gene si sprancene Iasi

Vopsit gene si sprancene

Vopsit gene si sprancene#1


Evidentierea genelor si a sprancenelor prin vopsit este foarte benefica din punct de vedere estetic. Se poate astfel obtine nu numai o colorare a firului de par ci si  o accentuare a culorii irisului, ce va spori frumusetea ochilor dar si a intregului chip.

In cosmetica genelor si cosmetica sprancenelor respectiv in vopsitul genelor si a sprancenelor iasi  se foloseste o vopsea profesionala special conceputa pentru aceasta zona deosebit de sensibila din jurul ochilor.


De retinut!!!


 Nu realizati acest procedeu acasa! Nu lasati o prietena sa va vopseasca genele sau sprancenele daca nu are competenta necesara.

Culoarea se alege in functie de multe criterii ,vopseaua trebuie sa fie de calitate , sa se aplice corect, sa nu intre in ochi, si sa se stearga urmarind o anumita linie.

Va invitam la noi pentru a realiza acest procedeu corect, si pentru a aduce un plus de frumusete ochilor dumneavoastra.

 

ACUM in Iasi! Vopsit gene si sprancene in Iasi la cele mai bune preturi!

 

ERR(2): Warning: Unknown: open(../session/sess_gft9ctbceafqok6jbufeckisr5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (../session)