ERR(2): Warning: session_start(): open(../session/sess_rknppp90p7u3u8ds180asvqnv7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: fopen(../log/log20210804app.txt): failed to open stream: Disk quota exceeded
ERR(512): User Warning: Could not append the log file: '../log/log20210804app.txt'!
Gene false Iasi - Extensii gene Iasi

Gene false

Gene false#1


Genele false se aplica pentru a obtine extensii gene, ducand  la  niste ochi mai expresivi si o privire mai misterioasa, mai provocatoare.

Aceasta procedura este nedureroasa, dureaza putin ca mod de aplicare si destul de mult in timp, cu o ingrijire corespunzatoare.

Producatorii ofera doua tipuri de gene false : cele de tip banda si cele fir cu fir. Sunt formate din par natural, de lungimi diferite, ceea ce face sa fie usor de acceptat si intretinut.Se lipesc de pleoapa superioara cu un adeziv special conceput, aproape de cele naturale evitand astfel efectul de artificial.

Sunteti mireasa, aveti o intalnire mai speciala  sunteti nemultumita de genele dumneavoastra sau pur si simplu doriti sa schimbati ceva?

Ce mai asteptati? La Beauty Center Melany Iasi gasiti ceea ce cautati. Va asteptam cu mult drag.


ACUM in Iasi! Gene false  in Iasi la cele mai bune preturi!


ERR(2): Warning: Unknown: open(../session/sess_rknppp90p7u3u8ds180asvqnv7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (../session)