ERR(2): Warning: session_start(): open(../session/sess_95pnngah7cdpoone0lvms0lr84, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/saloanem/public_html/app/functions/error.php:119)
ERR(2): Warning: fopen(../log/log20210804app.txt): failed to open stream: Disk quota exceeded
ERR(512): User Warning: Could not append the log file: '../log/log20210804app.txt'!
Machiaj profesional Iasi

Machiaj profesional

Machiaj profesional#1
Machiaj profesional#2Din Egiptul Antic si pana acum , tehnica machiajului si produsele de machiaj au suferit o evolutie semnificativa in sens pozitiv, cu scop pur estetic.

Cu un  professional make-up  realizat se pot evidentia trasaturile frumoase, se pot ascunde unele inestetisme , se da incredere unei tinere la prima ei intalnire, se da stralucire unei mirese la inceput de drum ,se aduce zambetul pe buze la inceputul unei zile sau se da un plus de senzualitate si mister chipului unei femei la o ara tarzie din noapte.


Machiajul profesional 
poate fi realizat in functie de linia modei, de forma fetei, de culoarea ochilor si a parului, in functie de anotimp  de tipul de ten, de ocazie sau de momentul zilei , in functie de varsta si de necesitati.

Cu machiajul ochilor profesional dorind sa aducem un plus de frumusete in viata dumneavoastra, folosind produse de calitate si de ultima ora va invitam sa parcurgeti alaturi de noi un adevarat ritual de infrumusetare  si inobilare a chipului si vietii dumneavoastra, adaugand acolo unde trebuie un strop de culoare.

 

ACUM in Iasi! Machiaj profesional  in Iasi la cele mai bune preturi!

 

ERR(2): Warning: Unknown: open(../session/sess_95pnngah7cdpoone0lvms0lr84, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)
ERR(2): Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (../session)